Politica Confidentialitate

**Politica de Confidențialitate**

Ultima actualizare: 01.03.2024

Această Politică de Confidențialitate stabilește modul în care Key-Teh Servicii SRL („noi”, „ne”) colectează, utilizează, protejează și dezvăluie informațiile pe care le furnizați atunci când utilizați serviciile noastre și acest site web (denumit colectiv „Serviciile”). Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică de Confidențialitate.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această politică. Dacă nu sunteți de acord cu această politică, vă rugăm să nu utilizați Serviciile noastre.

**Colectarea și Utilizarea Informațiilor**

Colectăm diverse tipuri de informații în scopul furnizării și îmbunătățirii Serviciilor noastre.

**Tipuri de date colectate**

– Informații personale: Atunci când utilizați Serviciile noastre, este posibil să vă solicităm să ne furnizați anumite informații personale care pot fi folosite pentru a vă identifica sau contacta. Aceste informații pot include, dar nu se limitează la nume, adresă de e-mail, adresă poștală și număr de telefon („Datele Personale”).

**Utilizarea datelor**

Datele Personale colectate sunt utilizate pentru a oferi și îmbunătăți Serviciile noastre. Aceste date sunt folosite și pentru a vă contacta sau a vă identifica.

**Protecția Datelor**

Ne angajăm să protejăm în mod corespunzător datele dumneavoastră personale. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că niciun mijloc de transmitere sau stocare electronică nu este 100% sigur și nu putem garanta securitatea absolută a datelor.

**Divulgarea datelor**

Putem dezvălui datele personale numai în circumstanțele descrise în această Politică de Confidențialitate sau conform legii.

**Contact**

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la:

Office.KeyTeh@gmail.com

Telefon: 0310052093

Key-Teh Servicii SRL
Adresa: București, Sector 3, Str. Nerva Traian nr. 27-33

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteți de acord cu această Politică de Confidențialitate. Aceasta poate fi supusă actualizărilor periodice; vă rugăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu modificările.