Deblocari usi

Suntem specializați în deblocarea ușilor într-un mod rapid și eficient. Indiferent de motivul blocării – cheie pierdută, mecanism defect sau alte probleme – echipa noastră poate interveni prompt pentru a vă reda accesul în locuință sau în spațiul comercial. Contactați-ne pentru deblocări ușoare și fără probleme!

deblocari usi bucuresti - ilfov

Deblocari usi Metalice
Serviciul nostru de deblocari usi metalice in regim de urgenta 24/7 va ofera solutii rapide si fara pagube. Indiferent de ora sau de zi, suntem gata sa intervenim prompt pentru a debloca usa dumneavoastra in mod sigur si eficient. Cu experienta vasta si echipamente specializate, suntem aici sa va ajutam oricand aveti nevoie. Apelati acum si beneficiati de asistenta imediata!
Deblocari usi Termopan
Serviciul nostru de deblocari usi termopan in regim de urgenta 24/7 va ofera solutii rapide si fara pagube. Indiferent de ora sau de zi, suntem gata sa intervenim prompt pentru a debloca usa dumneavoastra in mod sigur si eficient. Cu experienta vasta si echipamente specializate, suntem aici sa va ajutam oricand aveti nevoie. Apelati acum si beneficiati de asistenta imediata!
Deblocari usi Lemn
Serviciul nostru de deblocari usi de lemn in regim de urgenta 24/7 va ofera solutii rapide si fara pagube. Indiferent de ora sau de zi, suntem gata sa intervenim prompt pentru a debloca usa dumneavoastra in mod sigur si eficient. Cu experienta vasta si echipamente specializate, suntem aici sa va ajutam oricand aveti nevoie. Apelati acum si beneficiati de asistenta imediata!
Deblocari usi Anti-Foc
Serviciul nostru de deblocari usi anti-foc in regim de urgenta 24/7 va ofera solutii rapide si fara pagube. Indiferent de ora sau de zi, suntem gata sa intervenim prompt pentru a debloca usa dumneavoastra in mod sigur si eficient. Cu experienta vasta si echipamente specializate, suntem aici sa va ajutam oricand aveti nevoie. Apelati acum si beneficiati de asistenta imediata!
Deblocari usi interior
Serviciul nostru de deblocari usi interior in regim de urgenta 24/7 va ofera solutii rapide si fara pagube. Indiferent de ora sau de zi, suntem gata sa intervenim prompt pentru a debloca usa dumneavoastra in mod sigur si eficient. Cu experienta vasta si echipamente specializate, suntem aici sa va ajutam oricand aveti nevoie. Apelati acum si beneficiati de asistenta imediata!

Cum functioneaza

Ne apelezi
La telefon avem nevoie de urmatoarele informatii : Problema, Adresa completa.
Preluam informatiile
Dupa ce preluam adresa completa si problema pe care o ai, o trimitem catre cel mai propiat lacatus.
Lacatusul este pe drum
Lacatusul este deja in drum spre adresa comunicata la telefon v-a ajunge la tine in aproximativ 35 minute
Lacatusul ajunge la adresa
Lacatusul va comunica exact toate producedurile pe care urmeaza sa le faca precum si pretul exact, dupa confirmarea ta lacatusul incepe sa lucreze.
Lacatusul termina interventia
Dupa terminarea interventiei de deblocare a usii lacatusul va face costul total pentru anopera si piesele montate (unde este cazul). Dupa achitarea preturlui ve-ti fi contactat de catre office pentru emiterea Bonului Fiscal / Facturii dupa caz. Fiecare piesa montata are 24 luni garantie !

Preturi

Constatare telefonica

GRATIS !

Deblocare usa cu o singura yala standard

150 lei

Deblocare usa cu o singura yala securitate medie

250 lei

Deblocare usa cu doua sau mai multe incuietori standard

De la 250 lei

Deblocare usa cu doua sau mai multe incuietori s. medie

De la 350 lei

Deblocare usa cheie barba dubla / cilindru securitate ridicata

De la 250/350
lei
Serviciile Noastre

Reducere

Aplicam o reducere de pana la 10% pentru o recenzie sincera din partea dumneavoastra !
Recenzie

Cauti un lacatus de incredere?

Atunci Key-Teh este lacatusul tau !