Yale Smart pentru Dezvoltatori Imobiliari

Descoperă oportunitățile incredibile pentru dezvoltatori imobiliari cu prețuri personalizate și imbatabile pentru yalele inteligente de la Key-Teh! Suntem dedicați să oferim soluții de securitate și tehnologie la costuri competitive, adaptate nevoilor și bugetului fiecărui proiect imobiliar.

ESTI DEZVOLTATOR IMOBILIAR?

Siguranța și tehnologia se întâlnesc într-o nouă era a locuințelor inteligente! Suntem încântați să oferim dezvoltatorilor imobiliari oportunitatea de a integra cele mai avansate yale inteligente de la Key-Teh în proiectele lor rezidențiale și comerciale.

Cu yalele noastre inteligente, dezvoltatorii imobiliari pot adăuga valoare și inovație la proiectele lor, oferind locuitorilor și clienților o experiență de acces la domiciliu sau la birou fără precedent. Fiecare yală inteligentă este proiectată pentru a oferi o securitate maximă și un control simplificat al accesului, în timp ce integrarea lor în proiectele imobiliare adaugă un plus de confort și exclusivitate.

Prin parteneriatul nostru, dezvoltatorii imobiliari beneficiază de:

Tehnologie Avansată:
Yalele inteligente de la Key-Teh sunt echipate cu cele mai recente inovații tehnologice, inclusiv deblocare prin cod, amprentă, cartelă RFID, Wi-Fi și distanță, oferind multiple opțiuni de acces sigur și convenabil.
Profesionalism și Experiență:
Echipa noastră de specialiști în securitate și instalare oferă servicii profesionale și montaj precis, asigurându-vă că fiecare unitate este instalată corect și funcționează în deplină siguranță.
Personalizare și Integrare:
Yalele noastre inteligente sunt disponibile într-o varietate de modele și finisaje, permitându-vă să selectați soluția perfectă pentru fiecare proiect imobiliar. De asemenea, oferim integrare cu alte sisteme smart home și facilități de personalizare pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui proiect.
Valoare Adăugată:
Integrarea yalelor inteligente de la Key-Teh în proiectele imobiliare adaugă valoare și atractivitate, oferind locuitorilor și clienților un nivel superior de confort, siguranță și tehnologie în locuințele și spațiile comerciale.
Prețuri Personalizate:
Suntem flexibili și gata să adaptăm ofertele noastre pentru a se potrivi specificațiilor și bugetului fiecărui proiect. Oferim prețuri personalizate și negocieri pentru volum mare, asigurându-ne că obțineți cea mai bună valoare pentru investiția dvs.

Cum functioneaza

NE CONTACTEZI
Ne poti contacta telefonic la numarul de pe site 0310052093 sau WhatsApp
Preluam informatiile
Iti vom adresa cateva intrebari percum numarul de usi, modelul, termenul limita etc...
Facem rezervarea de stoc
In functie de cate bucati ai nevoie rezervam numarul de care aveti nevoie sau mai suplimentam
Se achita avansul
Pentru comenzile de la dezvoltatori se percepe un avans 50% pentru a asigura stocul necesar.
Venim la montaj
Venim la montaj incepand cu data stabilita de comun acord, iar in ultima zi de montaj se va face si restul de plata.
Serviciile Noastre

Reducere

Aplicam o reducere de pana la 10% pentru o recenzie sincera din partea dumneavoastra !
Recenzie

Cauti un lacatus de incredere?

Atunci Key-Teh este lacatusul tau !