Reparatii Usi

Cu serviciile noastre profesionale de Reparatii usi, veți beneficia de intervenții rapide și eficiente pentru a vă restabili ușile la funcționalitatea optimă. Contactați-ne acum pentru soluții fiabile și sigure!

serviciile noastre de reparatii usi

Reparatii usi metalice
Oferim servicii profesionale de reparații pentru uși metalice, asigurând siguranța și funcționalitatea optimă a acestora. Echipa noastră expertă intervine rapid și eficient pentru remedierea oricăror probleme, de la reparații minore până la intervenții complexe. Beneficiați de soluții durabile și de încredere pentru a vă menține ușile metalice în condiții ideale.
Reparatii usi termopan
Oferim servicii complete de reparare și întreținere pentru sistemele de termopane, acoperind toate componentele, inclusiv mecanisme, cilindrii și alte elemente importante. Echipa noastră experimentată se ocupă de remedierea eficientă a oricăror probleme, garantând funcționarea optimă și durabilitatea sistemului dvs. de termopane. Beneficiați de soluții profesioniste și de calitate pentru a vă asigura confortul și siguranța locuinței dumneavoastră.
Reparatii usi lemn
Serviciile noastre specializate de reparare și întreținere pentru ușile de lemn vizează toate aspectele, de la restaurarea estetică la repararea mecanismelor interioare și a componentelor. Echipa noastră dedicată abordează fiecare proiect cu atenție la detalii, asigurându-se că ușile dvs. de lemn rămân funcționale, estetice și sigure. Indiferent de necesități, oferim soluții personalizate pentru a vă păstra ușile de lemn în cea mai bună formă posibilă, contribuind la frumusețea și confortul locuinței dumneavoastră.
Reparatii usi Pinum
Suntem specializați în repararea ușilor Pinum echipate cu mecanisme de închidere de tip Mottura, Securemme sau Astra Diere. Echipa noastră calificată și experimentată se ocupă de orice problemă întâmpinată, de la ajustări minore până la înlocuiri complete de componente. Fie că este vorba despre reparații mecanice sau estetice, vă garantăm soluții eficiente și durabile pentru a menține ușile Pinum într-o stare optimă de funcționare și securitate.
Reparatii usi blindate
Oferim servicii de reparații și întreținere specializate pentru ușile blindate, asigurând siguranța și fiabilitatea acestora. Echipa noastră experimentată este pregătită să remedieze diverse probleme, inclusiv mecanisme de blocare deteriorate, reparații estetice sau orice altă intervenție necesară. Indiferent de tipul sau modelul ușii dumneavoastră blindate, vă oferim soluții personalizate și de încredere pentru a vă menține locuința în condiții de maximă securitate și confort.

Cum functioneaza

Ne apelezi
La telefon avem nevoie de urmatoarele informatii : Problema, Adresa completa.
Preluam informatiile
Dupa ce preluam adresa completa si problema pe care o ai, o trimitem catre cel mai propiat lacatus.
Lacatusul este pe drum
Lacatusul este deja in drum spre adresa comunicata la telefon v-a ajunge la tine in aproximativ 35 minute
Lacatusul ajunge la adresa
Lacatusul va comunica exact toate producedurile pe care urmeaza sa le faca precum si pretul exact, dupa confirmarea ta lacatusul incepe sa lucreze.
Lacatusul termina interventia
Dupa terminarea interventiei de reparatie a usii lacatusul va face costul total pentru anopera si piesele montate (unde este cazul). Dupa achitarea preturlui ve-ti fi contactat de catre office pentru emiterea Bonului Fiscal / Facturii dupa caz. Fiecare piesa montata are 24 luni garantie !

PRETURI

Constatare telefonica

GRATIS !

Manopera

De la 150lei/ora

Cilindru usa

De la 120 lei

Broasca usa

De la 150 lei

Mecanism usa PVC

De la 150 lei

Manere usa

De la 120 lei
Serviciile Noastre

Reducere

Aplicam o reducere de pana la 10% pentru o recenzie sincera din partea dumneavoastra !
Recenzie

Cauti un lacatus de incredere?

Atunci Key-Teh este lacatusul tau !