Yala Smart – Incuietoare inteligenta

Descoperă inovația și securitatea într-un singur pachet cu yalele inteligente de la Key-Teh, oferite împreună cu serviciul nostru de montaj profesionist. Cu tehnologie avansată și o echipă experimentată de instalatori, ne propunem să aducem confortul și siguranța în locuința sau biroul tău într-un mod simplu și eficient.
yala inteligenta

Yale inteligente
( Smart )

Bine ai venit la colecția noastră de yale inteligente de la Key-Teh, unde siguranța și tehnologia se întâlnesc pentru a-ți oferi o experiență de acces la domiciliu sau la birou fără efort. Fiecare dintre yalele noastre inteligente este echipată cu cele mai avansate tehnologii de deblocare, oferind multiple opțiuni pentru accesul securizat și convenabil.
Perfecte pentru AirBnB, Booking, Regim Hotelier, Uz Personal.

Deblocare prin Cod:
Cu tehnologia de deblocare prin cod, poți accesa ușor și rapid încăperea ta introducând un cod PIN personalizat. Această metodă simplă și eficientă de acces este perfectă pentru situațiile în care nu dorești să porți chei sau să folosești alte dispozitive.
Deblocare prin Amprentă:
Yalele noastre inteligente sunt dotate cu senzori avansați pentru recunoașterea amprentelor, permițându-ți să deblochezi ușa simplu și rapid cu o simplă atingere a degetului. Această metodă de deblocare este extrem de sigură și elimină nevoia de a purta chei sau de a-ți aminti coduri.
Deblocare prin Cartelă:
Cu funcția de deblocare prin cartelă RFID, poți accesa rapid încăperea prin simpla atingere a unei cartelă previamente programate. Această metodă de acces este convenabilă pentru situațiile în care dorești să oferi acces temporar sau restricționat altor persoane.
Deblocare prin Wifi:
Tehnologia Wifi integrată în yalele noastre inteligente îți permite să controlezi accesul de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile intuitive. Poți debloca și bloca ușa de la distanță, monitoriza accesul și primi notificări în timp real, oferindu-ți pacea de spirit și controlul asupra securității locuinței tale.
Deblocare prin Cheie Mecanică:
În ciuda tehnologiei avansate, yalele noastre inteligente de la Key-Teh sunt prevăzute și cu o metodă tradițională de deblocare, folosind cheia mecanică. Această opțiune asigură accesul în situațiile în care alte metode nu sunt disponibile sau în cazul unei probleme tehnice. Cheia mecanică oferă un nivel suplimentar de siguranță și flexibilitate, fiind o soluție de rezervă convenabilă și sigură.

Cum functioneaza

Ne apelezi
Iti vom cere o poza pe WhatsApp pentru a fi siguri de modelul care se potriveste.
Preluam informatiile
Dupa ce primim pozele iti spunem exact care model se potriveste si programam sau trimietm un lacatus la montaj
Lacatusul este pe drum
Lacatusul este deja in drum spre adresa comunicata la telefon v-a ajunge la tine in timpul comunicat la telefon.
Lacatusul ajunge la adresa
Lacatusul se apuca imedia de treaba si monteaza incuietoarea.
Lacatusul termina interventia
La final lacatusul o sa faca configurarile si o sa-ti explice exact cum se foloseste yala si aplicatia mobila.

PRETURI

Constatare telefonica

GRATIS !

Manopera

De la 350lei

Yala Smart Termopan Slim

990 Lei

Yala Smart Usa Metalica

990 Lei

Yala Smart Usa Lemn

990 Lei

Yala Smart usa Aluminiu

990 Lei
Serviciile Noastre

Reducere

Aplicam o reducere de pana la 10% pentru o recenzie sincera din partea dumneavoastra !
Recenzie

Cauti un lacatus de incredere?

Atunci Key-Teh este lacatusul tau !