Termeni si conditii

**Termeni și Condiții**

Ultima actualizare: 01.03.2024

Acești Termeni și Condiții („Termeni”, „Acord”) reglementează utilizarea serviciilor oferite de Key-Teh Servicii SRL („noi”, „ne”), precum și accesul la site-ul nostru web și utilizarea acestuia (denumit colectiv „Serviciile”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni înainte de a utiliza Serviciile noastre.

**Acceptarea Termenilor**

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați Serviciile noastre.

**Prestarea Serviciilor**

– Fiecare client este obligat să citească lista de prețuri înainte de începerea lucrărilor.
– Înainte de începerea lucrării, fiecare client este obligat să fie de acord cu prețul exact comunicat de către lacatusul nostru și să confirme că a luat la cunoștință de acesta.
– Orice reclamație ulterioară legată de prețurile stabilite și comunicate înainte de începerea lucrării nu va fi luată în considerare.

**Politica de Returnare**

– Piesele desigilate sau montate pe ușă nu mai pot fi returnate, cu excepția cazului în care prezintă un defect de fabricație. În acest caz, piesa va fi înlocuită cu una nouă.
– Nu se vor face rambursări decât în cazuri excepționale, precum:
– Produsul nu mai este disponibil în stoc.
– Lacatusul comite o eroare în timpul lucrării.

**Limitarea Responsabilității**

– Key-Teh Servicii SRL nu își asumă responsabilitatea pentru daunele sau pierderile directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării Serviciilor noastre.

**Contact**

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la:

Office.KeyTeh@gmail.com

Telefon: 0310052093

Key-Teh Servicii SRL
Adresa: București, Sector 3, Str. Nerva Traian nr. 27-33

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Aceștia pot fi supuși actualizărilor periodice; vă rugăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu modificările.