Yala inteligenta

Alege acum yala inteligenta oferita de Key-Teh si ai configurarea gratuita

( Tutorial folosire )

yala inteligenta

Key-Teh – Soluția Perfectă pentru Montajul Yalelor Inteligente în doar 24 de ore!

Doriți să vă protejați locuința cu o soluție de securitate avansată și modernă? Key-Teh vă oferă servicii de montaj yale inteligente cu o experiență de neegalat. Cu o echipă dedicată și un proces optimizat, garantăm montajul yalelor inteligente în maxim 24 de ore, oferindu-vă pacea și securitatea de care aveți nevoie.

Beneficiați de 12 luni de garanție pentru a vă asigura că alegerea yalei inteligente este una durabilă și fiabilă. Când alegeți Key-Teh, alegeți calitatea și siguranța.

Yalele noastre inteligente sunt proiectate pentru a vă oferi o experiență de deblocare convenabilă și sigură. Cu opțiuni multiple de deblocare, inclusiv COD PIN, amprentă, cartelă, aplicație și conectivitate Wi-Fi, vă puneți în controlul securității casei dvs. într-un mod simplu și eficient.

Prin intermediul aplicației noastre intuitive, puteți gestiona accesul la locuința dvs. de la distanță, verificați starea ușii și primi notificări în timp real. Cu conectivitate Wi-Fi, aveți acces la controlul yalei inteligente oriunde v-ați afla.

Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă ofere consultanță și să instaleze yala inteligentă în timp record. Suntem aici pentru a face procesul cât mai ușor și mai eficient pentru dvs.

În concluzie, Key-Teh vă oferă soluția completă pentru montajul yalelor inteligente, cu garanție de 12 luni și opțiuni de deblocare variate, pentru a vă asigura că locuința dvs. este protejată la cel mai înalt nivel. Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de avantajele unei yale inteligente de încredere, instalate în doar 24 de ore. Alegeți siguranța cu Key-Teh!

Portofoliu ( TIK-TOK)

Apasa pe imaginea de mai jos pentru a vedea profilul complet de interventii !

@keytehro 🔐 Descoperiți siguranța la un nou nivel cu Key-Teh! 🔐 Suntem aici pentru a vă aduce cea mai avansată tehnologie de securitate pentru ușa dvs. - Yale inteligente de încredere! 🏠✨ Ce vă oferim: ✅ Yale inteligente de ultimă generație ✅ Montaj profesionist în București-Ilfov ✅ Livrare rapidă în maxim 24 de ore ✅ Prețuri accesibile În Key-Teh, ne preocupăm de siguranța dumneavoastră și vă oferim soluții personalizate pentru a vă proteja casa și familia. Nu ați mai avut niciodată un control mai mare asupra accesului în locuința dvs. Cu yalele noastre inteligente, puteți gestiona totul de pe smartphone-ul dvs. 📱 Pentru a vă echipa casa cu tehnologia de ultimă oră și a beneficia de montaj rapid în București-Ilfov, sunați-ne acum la ☎️ 0310052093. Nu lăsați siguranța pe mâna întâmplării - alegeți Key-Teh! 🔒 #KeyTeh #YaleInteligente #SecuritateAcasa #MontajRapid #BucurestiIlfov #TehnologieDeVarf ♬ Work It - Stella Mwangi